Over u

Aangenaam, wij zijn McDo-It. Wie bent u? Heeft u een productiebedrijf in de de logistiek, de foodsector, de land- en tuinbouw, de vleesverwerkende industrie of in een andere industriële sector?

Dan is de kans groot dat u regelmatig productiemedewerkers nodig hebt. Functies, die steeds moeilijker te vervullen zijn. Omdat ze werk in ploegendienst met zich meebrengen, omdat er specifieke vaardigheden voor nodig zijn of simpelweg omdat u er geen geïnteresseerden voor kunt vinden. En dan heeft u ook nog eens regelmatig met pieken of juist dalen in de productie te maken. U herkent het ongetwijfeld.

Dankzij onze ruime ervaring met productiebedrijven, weten we precies hoe we u kunnen helpen. Mochten we toch niet de juiste partij voor u zijn, dan zijn we daar ook heel helder in. Een passende inzet van flexibel personeel kan alleen op basis van openheid en wederzijds vertrouwen.

Heeft u af en toe een enkele extra kracht nodig? Of juist op een specifiek moment een groot aantal betrouwbare flexwerkers? Laat ons op basis van uw vraagstuk een aantrekkelijk voorstel doen. Wij zien ernaar uit