Over ons

Wij zijn McDo-It. Een flexwork-organisatie met vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. Wij werven, selecteren en detacheren productiemedewerkers uit Oost-Europa. Voor het grootste deel gaat het om Polen, maar er zijn ook andere nationaliteiten bij.

Het werken met Oost-Europese arbeidskrachten is ons specialisme. McDo-It biedt al sinds 1999 een betrouwbaar bestand aan gemotiveerde arbeidskrachten uit Oost-Europa. We waren als een van de eerste bureaus op de Nederlandse markt actief, en we zijn er trots op dat we zowel personeel als relaties voor vaak lange tijd aan ons weten te binden.

We leveren dan ook niet zomaar gemotiveerde en hardwerkende arbeidskrachten, maar gespecialiseerde mensen, met geverifieerde vaardigheden en ervaring. Voor onder andere de foodsector, de industrie, in de land- en tuinbouw, in de vleesverwerking en in andere productiesectoren. De kans is groot dat McDo-It ook uw bedrijf kan helpen met flexibele en betrouwbare arbeidskrachten.

Wij zien het als een uitdaging om uw vraagstukken op personeelsgebied op te lossen tegen een aanvaardbaar tarief. Vooraf bespreken wij graag met u de situatie. We laten u direct weten of wij de juiste partij zijn. Wanneer dit het geval is nemen we de route door die de beste resultaten oplevert.

Goed werkgeverschap is voor ons van groot belang. Wij maken ons sterk voor veilige werk- en woonplekken en een goede verloning en administratie.

Samenwerken met McDo-It?